På Piratskibet kan børn og unge i fællesskab styrke deres kompetencer inden for IT-kreativitet ved at udforske en verden af kvalitetsindhold særligt målrettet børn i alderen 10-12 år.

Piratskibet har til formål at understøtte Coding Pirates eksisterende arbejde ved at fungere som interessevækkende platform for kommende pirater, samtidigt med at platformen skaber et socialt rum, hvor eksisterende pirater kan udveksle idéer og skabe bånd på tværs af landet.

Så hvad er en pirat? I Coding Pirates er en pirat et barn/ung der har eller er i gang med at opbygge alle de nødvendige mentale, tekniske og kritiske evner, der skal til for at begå sig i det hav af elektronik og digitale verdener, der omgiver os hver dag.

Det ser vi som helt essentielt, og derfor understøtter Piratskibet Coding Pirates’ eksisterende mission og vision om at styrke børn og unges teknologiske forestillingsevne, opfindsomhed og skaberkraft, og så ruster det dem til i fremtiden at kunne løse de teknologiske udfordringer.

Særlig tak til:

Piratskibet er først og fremmest blevet en realitet på grund af finansiel støtte fra Industriens Fond, som tidligt så potentialet i Coding Pirates’ arbejde. Industriens Fond kunne se styrken i at udvikle en onlineafdeling, der kan støtte op om arbejdet, der finder sted i vores mange fysiske afdelinger i hele landet.

Særlig tak til:

Derudover skal der lyde en meget stor tak til alle frivillige i Coding Pirates, Coding Pirates Denmarks hovedbestyrelse, Piratskibets Advisory Board (Lone Dirckinck-Holmfeld, Rikke Toft Nørgård, Andreas Lieberoth, Gunver Majgaard og Jonas Sindal Birk), Styregruppen for Piratskibet (Sune Nilausen, Lis Zacho, Mikkel Kisling og Jørgen Tietze), Center for Digital Pædagogik og for uvurderlig rådgivning og sparring fra Amos Blanton.

Opret Pixel pirat

Log ind