Første år med Piratskibet

Piratskibet har siden dets start i 2018 været et ambitiøst projekt, som Industriens Fond og Coding Pirates Denmark har haft et stærkt samarbejde om at realisere. Efter et år sejler Piratskibet fortsat derudaf og vi glæder os til at løfte sløret for de mange spændende tiltag vi har klar i 2021! 

Piratskibet er klar til at byde alle danske børn og unge Ombord på vores online skude.

På piratskibet kan du:

  • Lære at kode
  • Lave Apps, 
  • Lave animationer
  • Lægge dine egne projekter op 
  • Følge med i livestreams

Industriens Fond og Coding Pirates  er kommet rigtig godt i mål med en spændende og engagerende platform. Her er der plads til at børn og unge kan tillære sig nye kompetencer, hvor de kan dele deres projekter med hinanden og ikke mindst, hvor der er plads til, at Coding Pirates’ frivillige kan benytte platformen til mange forskellige sociale formål.  

Piratskibet har gjort det muligt for alle børn i Danmark at opnå stærke kompetencer inden for forskellige programmeringssprog og digitale værktøjer.  

Piratskibet er 100 % på piraternes præmisser. Vi har alle danske børn for øje, da vi netop er nogle af de eneste, der faciliterer et online fritidstilbud inden for teknologi til børn og unge på dansk. Piratskibet har desuden sat sit præg hos flere folkeskolelærere, der benytter Piratskibet til at facilitere undervisning i kodning og programmering i den daglige klasseundervisning. 

Vi kan hermed være stolte af det samarbejde, der har været mellem Industriens Fonds og Coding Pirates, da vi succesfuldt har skabt en gratis online platform, der gør digital myndiggørelse muligt for alle danske børn. 

Opret Pixel pirat

Log ind