Scratch

Scratch er et gratis program, som du kan bruge til at lave dine egne interaktive historier, spil og tegnefilm. Hvis du aldrig har prøvet at programmere før, så er Scratch et rigtig godt sted at starte, da det er meget begyndervenligt.

3D modeller og print

I denne kategori, er der både tinkercad, blender, 3d print, o.lign. Vi lærer hvordan man laver 3d modeller, og bruger dem eller udprinter dem.

Sonic PI & Ruby

Ruby er et fantastisk enkelt programmeringsprog og som kan bruges til at kode musik, lave hjemmesider og meget mere! Der er mange sider der bruger web frameworket Rails, f.eks. Github, AirBnB, Shopify, Twitter og Twitch!

Lua

Her kan du stifte bekendtskab med Lua Lua bruges blandt andet til at programmere spil eller lave baner i Roblox

Webprogrammering

HTML og CSS er to kode-sprog, som ligger bag enhver moderne hjemmeside. HTML og CSS bestemmer og sørger for, at indhold, tekst, billeder, design osv. ser flot ud i internetbrowseren.

Internet of things

Der findes mange små apparater der kan programmeres og gøre seje ting. F.eks. vise temperaturen i din hjemby på dit armbåndsur! Eller tænde lyset før du kommer hjem.

Python

Her kan du lære programmeringsproget Python Python er en af verdens mest populære sprog, og er meget begynder venligt. Derudover bruges det ofte til AI, Webprogrammering, hardware, og spil.

Unity og C#

Her kan du lære spil frameworket Unity I Unity har man en kraftfuld spilmotor til at lave lige det spil man har lyst til. Man kan lave spil til VR, AR, Web, App, og udgive dem. Mange spil du kender er måske lavet i Unity.

Tegning og Grafik

Giv dig i kast med at være kreativ og kunstnerisk. Der er en masse programmer og teknikker som kan bruges til grafik og teknik. Dyk ned her for at lære mere!

Opret Pixel pirat

Log ind